Training, clinics en shows

Training

Bij Boavista Equine is het mogelijk om uw paard of pony (D/E) te laten trainen en deel te laten nemen aan dressuur- en working equitation (WE) wedstrijden. Training wordt verzorgd door Marco Boavista en/of de grooms.

De paarden worden getraind op basis van de Klassieke Rijkunst. Door het paard een goede basistraining te geven, zal het zich maximaal ontwikkelen binnen zijn psychische en fysieke capaciteiten en zal het vanaf dan transformeren tot een prestatiegericht sportpaard dat in harmonie met zijn ruiter en met plezier zijn werk doet. Klassiek rijden betekent voor ons dat we kijken naar wat elk paard nodig heeft. We trainen niet volgens een vast patroon of systeem. Elk paard heeft zijn eigen trainingsschema en doelen.

Ook bij Boavista Equine wordt veel tijd en aandacht besteed aan het welzijn en de gezondheid van de paarden. De paarden staan elke dag buiten en krijgen hoogwaardig voer om ze in topconditie te houden.

Marco staat gestald bij Stal Vreedenburgh als het gaat om het africhten van zijn paard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lessen & Clinics

Marco kan je helpen met lessen op elk opleidingsniveau of leeftijd, van Dressuur B/GP of Working Equitation tot Master Level, Marco kan je lesgeven bij Stal Vreedenburgh of bij jou thuis, online lessen zijn ook mogelijk.

Prijzen

Dressuurles privé € 60,-
Dressuurles duo € 45,- p.p.
WE-les privé € 60,-
WE-les duo € 45,- p.p.
Online les € 60,-
Werkend aan de hand € 40,-
Reiskosten € 0,35 per km

Shows

Met een portugees tintje kan Marco uw evenement een andere stijl geven, met Garrocha, vuur of teugels om zijn middel.
Emotie en plezier zullen niet ontbreken,

Neem gerust contact op:

Tel.: +351 912622896
marcoboavista_@hotmail.com