Over mij

Marco António Domingos Boavista, werd geboren in 1992 in Golegã.

Vanaf jonge leeftijd begon hij met het rijden van paarden van vrienden en later in de manege
van Golegã.

Over mij

Verhaal

 Marco leerde met verschillende ruiters en zijn evolutie was erg goed. In 2006 gaf de directeur van de manege Vitor Vergamota aan Marco de opdracht om een ​​jonge merrie “Vitória” van zijn fokkerij te rijden en les te geven, die uitdaging werd aangenomen en in 2007 hield dit koppel stand om deel te nemen aan wedstrijden voor junioren (kida of Working Equitation), in In 2008 maakten ze hun debuut in de officiële Competitie in Working Equitation tijdens de
Portugese Cup en behaalden een goede 5⁰ plaats.

In 2009 start Marco zijn professionele studie aan de Rural Development Professional School of Abrantes in Equine Management. Dat zelfde jaar werd ook gedebuteerd in het Nationaal Kampioenschap waar Marco de gouden medaille won in het Nationaal Kampioenschap en de Portugese Cup.

De volgende jaren had Marco verschillende paarden die deelnamen aan dressuur, eventing, mennen en working equitation tijdens het partnerschap tussen Marco en Vitor Vergamota dat meer dan 8 jaar duurde.

2015 Marco begint te werken met zijn trainer Paulo Santos, maar toen Marco in 2017 naar België kwam om een ​​clinic te geven, kreeg hij het aanbod om samen te werken met Benoit David, Lusitano-fokker.

2018 was het jaar dat Marco naar Nederland verhuisde om samen te werken met zijn vriendin Hester Bischot. Na 2 jaar samen te hebben gewerkt, besluit Marco voor zichzelf te starten en begon

BOAVISTA EQUINE

.